Expeditie Eiland

Schurende komische musical

dinsdag 19 februari 2019 - 20.15 uur
Entree (€ 42,50)

Spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar ‘Expeditie Robinson’. 

Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? En wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?

Met: Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst.

Te zien op: Di. 19 februari Wo. 20 februari

TOPTheater Cocktail
Deze voorstelling valt in de TOPTheater Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit de TOPTheater Cocktail aanbod? Dan betaalt u € 65,- p.p. voor beide voorstellingen. Klik hier voor dit cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.

Meer informatie op http://www.rep.nu

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant