Emma wil leven

Solo Stories

woensdag 13 maart 2019 - 20.30 uur
Entree (€ 21,50)

Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande van leven en dood. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen?

Actrice Lisse Knaapen stapt in de rol en het hoofd van Emma en vertolkt zo Emma’s twijfels, angsten en geestige observaties. We zien een jonge vrouw die verlangt naar controle maar daardoor die controle juist verliest. En dat terwijl Emma wil leven…

Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de MondriaanMix. Bij afname van 4 voorstellingen uit het MondriaanMix betaalt u voor deze 4 voorstellingen 65,- p.p. Klik hier voor het aanbod en hoe u deze voorstellingen gereduceerd kunt boeken.
Meer informatie op http://www.solostories.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant