Emilio Guzman

Kom dan!

vrijdag 18 januari 2019 - 20.30 uur
Entree (€ 18,50)

Emilio Guzman is vrolijk. Het einde van de wereld nadert. Als het niet Trump is die opschept over de grootte van zijn nucleaire knop, dan zijn het wel de gevolgen van het broeikaseffect. We gaan er aan, dus het maakt toch niet meer uit. Dat is misschien wel de reden waarom Emilio zo vrolijk is. Voorheen werd Emilio nog weleens boos. Op politici. Op zichzelf. Hij heeft zelfs drie voorstellingen tegen populisme gemaakt en dat heeft… niks geholpen. De wereld is alleen maar populistischer geworden. Ook al is het voor Emilio misschien even slikken dat zijn voorstellingen helemaal niks hebben veranderd, het geeft hem ook vrijheid. Als het toch niet uitmaakt, kun je net zo goed doen waar je zin in hebt. En misschien maakt dat nou juist wel uit! Ben je benieuwd? Kom dan!

Op deze pagina staan enkele filmpjes uit zijn vorige programma's.


Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de MondriaanMix. Bij afname van 4 voorstellingen uit het MondriaanMix betaalt u voor deze 4 voorstellingen 65,- p.p. Klik hier voor het aanbod en hoe u deze voorstellingen gereduceerd kunt boeken.


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Dit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt. Heeft u al kaarten voor de voorstelling en wilt u alleen het dinerarrangement bijboeken? Klik dan HIER.


Meer informatie op http://www.emilioguzman.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant