Ellen ten Damme

Casablanca

zaterdag 15 februari 2020 - 20.15 uur
Entree (€ 30,00)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op, maar of ze ooit aankomt, is nog maar de vraag… 

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt deze top-entertainer een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Dit maakt ‘Casablanca’ tot een spannende mix van culturen. Français met een vleugje Arabique!; laat dat maar aan Ellen over! Of zoals ze zelf zegt: “Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Op deze webpagina staat de trailer van de vorige show van Ellen ten Damme.

Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangementDit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt.

Beau Monde Cocktail
Deze voorstelling valt in de Beau Monde Cocktail.
Klik hier voor meer info.Meer informatie op http://www.ellentendamme.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant