Ellen Dikker

Buitenspel

zaterdag 9 december 2017 - 20.30 uur
Entree (€ 17,50) Mondriaan Mix (€ 15,00)

In deze voorstelling vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Maar waarom lijk je soms buitenspel te staan? Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Met eerlijke verhalen, spitse humor en virtuoze types bouwt ze haar eigen universum. Een wereld waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient.

Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de Mondriaan Mix. Kiest u vier voorstellingen die vallen in de Mondriaan Mix? Kies dan bij uw online bestelling voor de prijssoort Mondriaan Mix en betaal het gereduceerde tarief van
€ 15,- p.p. Klik
hier voor het aanbod.Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Dit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt. Klik hier voor meer info over  (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.

Klik hier als u al voorstellingskaarten heeft en alleen het dinerarrangement wilt bijboeken.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant