Drs. Down!

Ivo Niehe's debuut als toneelschrijver

zaterdag 16 december 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 29,50) Feel Good Cocktail (€ 22,50)

Het was een indrukwekkend verhaal in het tv-programma van Ivo Niehe: de Spaanse jongen Pablo Pineda Ferrer met down, die een universitaire graad haalde. Deze ontmoeting inspireerde Ivo tot het schrijven van dit vernieuwende theaterstuk. 

Een sterrencast brengt met prachtige muzieknummers, video-inserts en massa-scenes een integer verhaal waarin alle clichés en vooroordelen aan bod komen als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt. 

U geniet van een eigentijds filmisch muziektheaterstuk met een prachtige universele boodschap: kijk bij jongeren met een handicap naar wat hij of zij wél kan in plaats van de focus te leggen op de handicap.

Met: Nando Liebregts, Rutger Messerschmidt, Hugo Haenen, Anne-Mieke Ruyten en dansers van Lucia Marthas 
Script: Ivo Niehe
Muziek: Piet Souer
Regie: Haye van der Heyden


Feel Good Cocktail
Deze voorstelling valt in de Feel Good Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor beide voorstellingen € 45,- p.p.  Klik hier voor het hele Feel Good Cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant