Doornroosje De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

zaterdag 14 december 2019 - 14.30 uur
Entree (€ 19,50)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen ‘Doornroosje’ compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel verovert opnieuw een plekje in de harten van de kinderen en hun (groot)ouders. De rol van prinses Doornroosje wordt gespeeld door Sita, die vorig jaar bij ons te zien was als Kleine Zeemeermin. Uiteraard mag het bekende tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken in deze magische musical vol aanstekelijke liedjes, dansjes en humor! 

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.Meer informatie op http://www.vanhoorne.com

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant