De Verleiders

Niksteverbergen

woensdag 27 maart 2019 - 20.15 uur
Entree (€ 36,00)

Een voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden
Met: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte/Peter Drost.

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019… Zonder dat we het in de gaten hebben is het schrikbeeld van ‘Orwells’ 1984 nu de realiteit. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. De Verleiders tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

Deze keer richten De Verleiders hun pijlen op de handelaren in big data: de Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Deze bedrijven weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?Meer informatie op http://www.de-verleiders.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant