De Snowman (4+)

Nationaal Theaterweekend

zaterdag 27 januari 2018 - 13.30 uur
Entree (excl. pauzedrankje/garderobe) (€ 5,00)

Het Euregio Orkest (met Duitse en Nederlandse muzikanten) ontwikkelde dit bijzondere concert speciaal voor kinderen. Tijdens deze middag wordt op een scherm de korte en bekende Britse animatiefilm ‘The Snowman’ uit 1982 getoond. In deze film wordt niet gesproken en dat is ook niet nodig. Het verhaal wordt namelijk op prachtige wijze ‘verteld’ door de beelden en live uitgevoerde muziek door leden van het Euregio Orkest. De meeslepende melodieën, het prachtige samenspel, alle instrumenten en muzikanten zichtbaar op het toneel aanwezig én de film, zorgen ervoor dat dit concert voor kinderen een prachtige kennismaking is met een echt orkest!

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling valt in het Nationaal Theaterweekend. Een weekend om heel Nederland te laten zien hoe leuk theater is! Door financiele bijdrage van het Prins Bernard Cultuur Fonds en het Nationaal Theater Fonds kosten alle voorstellingen € 10,- of minder.CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant