Daniël Arends

De Afterparty

Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.
U kunt zich inschrijven voor deze wachtlijst via dit formulier.
vrijdag 15 december 2017 - 20.15 uur


In 2006 won hij Cameretten. Zijn shows ‘Geen Excuses’ en ‘Blessuretijd’ werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Zijn voorstelling ‘De Zachte Heelmeester’ ontving lovende kritieken van pers en publiek en met zijn show ‘Carte Blanche’ zorgde hij voor een volle RabobankZaal in ons theater. Dus keert Daniël Arends terug naar Winterswijk met een nieuw programma vol schurende eerlijkheid en incorrecte grappen.

De pers over  zijn vorige programma ‘Carte Blanche’
“Dwars door zijn kronkelige redeneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgraaf geformuleerd zijn.” (NRC****)

"Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma,  dat prachtig van opbouw is en door een aantal verrassende fases graat, tot een overtuigend muzikaal moment aan toe."  (De Volkskrant****)

 "Na een zwartgallige, maar ook erg geestige eerste helft begint de werkelijke, wonderschone deconstructie. (…) Arends is geen pleaser. Gelukkig niet."
 (Het Parool****)CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant