Buskaart Mindervaliden Steengroevetheater

De afdaling de groeve in is een (theatrale) wandeling in de ruwe natuur van ongeveer 15/20 minuten vanaf het parkeerterrein. U daalt via een redelijk stijl pad de groeve in. Deze wandeling is niet mogelijk indien u een rollator of rolstoel gebruikt.

Als er mensen zijn die deze wandeling niet kunnen maken, bieden we als service busvervoer aan. We vragen heel nadrukkelijk alleen een buskaart aan te vragen als de afdeling echt niet zelf gemaakt kan worden. Dit doen we vanwege de beperkte mogelijkheid om busjes af en aan de groeve in te laten rijden. 

Kiss & Ride Zone
Als u naar de voorstelling gaat waarbij er één of twee mensen de afdaling niet zelf kunnen maken, kunt u deze mensen afzetten bij de opstapplaats van het busvervoer. Deze bevindt zich bij het Sibelco (bedrijventerrein van De Steengroeve). Adres: Steengroeveweg 50 - Winterswijk. Vervolgens rijdt u door naar het reguliere parkeerterrein. Hier parkeert u uw auto en wandelt u naar beneden. Beneden in de Steengroeve ontmoet u elkaar weer bij de daarvoor gemaakte ontmoetingsplek. U kunt gewoon naast elkaar plaatsnemen op de tribune. Hier houden we rekening mee. Na de voorstelling kunt u hier degene weer oppikken.

Uitsluitend als alle inzittenden slecht ter been zijn, mag u parkeren op het Sibelco-terrein (Steengroeveweg 50). Ook hiervoor heeft u een parkeerkaart nodig a € 5,- per auto.

Bestellen 1 buskaart
1 buskaart nodig? Online kunt u maximaal 1 buskaart per order aanvragen. Hier kunt u ook aangeven of het om een rolstoelkaart gaat. Dit laatste willen we graag weten i.v.m. de indeling van de tribunes.
Vraag hier online een buskaart aan voor dinsdag 6 augustus
Vraag hier online een buskaart aan voor woensdag 7 augustus
Vraag hier online een buskaart aan voor vrijdag 9 augustus
Vraag hier online een buskaart aan voor zaterdag 10 augustus


Bestellen meer dan 1 buskaart
Indien u meer dan 1 buskaart nodig heeft kunt u onderstaand formulier invullen.


Vul dit formulier in om meer dan 1 buskaart aan te vragen
Voor welke dag wilt u busvervoer aanvragen?
Aantal buskaarten
Is iemand van deze mensen rolstoelgebruiker? Dan mag u dat hieronder aangeven, dit in verband met het vervoer.
Hoe wilt u uw buskaart ontvangen?


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant