Arno van der Heyden

Heksenjacht

vrijdag 25 januari 2019 - 20.30 uur
Entree (€ 10,00)

Arno van der Heyden komt met zijn filmcrew naar Winterswijk om een heuse Musical Movie te draaien. Lokale helden spelen de hoofdrol in de reconstructie van de waargebeurde en mysterieuze geschiedenis van ‘De Heks van Winterswijk’ op de mooiste locaties van deze prachtige plaats en haar omgeving. In het vrijwel vergeten verhaal wil de woedende bevolking de heks op de brandstapel gooien. Op dat moment verschijnt echter de held ten tonele… en dat blijkt Arno te zijn. Dit vurige verhaal wordt met hart en ziel verteld en omlijst met passievolle liedjes. U bent getuige én onderdeel van de productie van de trailer van ‘Heksenjacht – The Musical’. Met camerawerk van de Russische Pjotr Wiese, composities van de hand van de Drentse Bas Mulder en onder de meedogenloze regie van art-director en hoofdrolspeler Arno van der Heyden. Cut!


Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarbij alle voorstellingen € 10,- of minder kosten. Kijk voor het hele aanbod tijdens dit weekend op www.theaterdestorm.nl/nationaaltheaterweekend.
Meer informatie op http://www.nationaaltheaterweekend.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant